Friday, July 17, 2009

SETELAH SEKIAN LAMA.. AKHIRNYA...

Salam Kawan2.. (ada ke lagi kawan yg sudi singgah blog yg x update ni.. hu.hu)... setelah sekian lama.. Ibuani akhirnya berjaya juga meng'update' blog yg sekian lama Ibuani xusik ni.. buka2 mcm tu jer.. Kesibukkan di opis, kat umah sgt membataskan Ibuani tuk menjadi blogger yg sentiasa ada kisah yg ingin di kongsi.. (padahal, sikit punyer byk) actually ada kisah dari kehilangan Ibuani ini... sedih pun boleh jugaklah... merajuk, boleh lah di kategorikan.. Sebenarnya Ibuani telah mendapat 'warning' dari pihak atasan kerana selalu online di internet... padahal bukan selalu pun... Ibuani pun tahu tanggungjawab sebagai pekerja.. tapi biasalah.. Manusia mmg x boleh tgk org lain senang skit.. Ibuani kecewa sgt... kecewa dgn sikap sesetengah manusia yg menilai hanya dari pandangan mata kasar, tanpa menilai hati budi.... Hanya kerana menilai luaran tanpa menyelidik kebenarannya, Ibuani di hukum.. Ibuani hanya mampu berdoa agar Allah swt selalu lindungi hati & perasaan Ibuani agar tiada rasa sakit hati & busuk hati pada mereka2 yg selalu memandang apa yg telah Ibuani lakukan, dengan sebelah mata.... Wallahualam.. Ntah bila lah Ibuani dpt update lagi.. kat umah 'line' asyik problem jer..

ITU AKU - PUAN SUHAINI SAPERAN

“Jangan tertipu dengan tudung labuhku kerana itu bukan pengukur iman seseorang. Jangan tertipu dengan tudung labuhku, aku hanyalah seorang MUSLIMAH YANG MASIH LAGI DALAM PROSES MENCARI KEMILAU CAHAYA ISLAM SEBENAR, BERUSAHA MENJADI MUSLIMAH SOLEHAH, tapi BUKAN bermaksud aku adalah MANUSIA SEMPURNA. Tapi dengan tudung labuhku, aku berusaha mencari REDHA ALLAH SWT…”

KEHIDUPAN BAHAGIA AYAH & IBU

Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KESAYANGAN KU

KESAYANGAN KU
Copyright to KEDAI QASEH IBU
Designed by UMIESUEstudio 2016